Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2015 23:52 - Медитация
Автор: agej2 Категория: История   
Прочетен: 1019 Коментари: 0 Гласове:
0



image

Медитация

Медитацията представлява една от най-коварните техники някога са измисляни от Сатана=LUCIFER=дявола. Милиони хора по целия свят изпразват умовете си и довеждат телата си в пасивност чрез медитация. Хиндуисти, будисти, таоисти, шинтоисти, нюейджъри и много други култове рекламират медитацията. Сатана дори подмамва училищата ни в изхвърляне на молитвата в полза на медитацията и монотонното пеене и всичко това под маската на релаксационни техники, умствено усещане и др. лъжи. Трансцеденталната медитация, техниките Бета ниво и др. дисциплини излизат от самото дъно на ада. Те пропълзяват в нашите църкви под маската на вътрешно изцеление, повтарянето на Исус, събранията за „чакане” или „очакване”. Бог понякога иска ние да стоим в очакване, за да чуем гласа му. Но тези събрания на чакане включват нещо повече от това. Многото съсредоточаване върху това да видят Исус и да се взрат в очите му или да се фокусират върху него и всичко това докато повтарят „Исус, Исус”.

Една много интересна книга е публикацията на Джеси Пен–Луис - “Войната на светиите”. В своята книга г-жа Пен-Луис разкрива атаките на Сатана към умовете и телата на мъжете и жените като ги убеждава да „чакат” Господа създавайки един пасивен ум и тяло. Ние забелязваме много шизофренични пациенти, които са "извън реалността" дори когато не са на лекарства. Тези жертви се нуждаят да превземат обратно своите умове като насилят себе си да се концентрират върху онова, което правят. След като веднъж усвоят навика да стават пасивни те стават лесно податливи на гласове и идеи предадени им от Сатана. „Гласовете ми казаха да направя това”, заявяват те. Тези жертви започват да се обличат ексцентрично и приемат специфичен вид поведение, което отнема от тяхното свидетелстване за Бога. Понякога те се обличат в униформи като група и използват странни лозунги и имат войнствено отношение. Те стават прокудени от телата и обезсилени от демоничните сили. Много култове попадат в тази категория.

Сатана се опитва да контролира умовете на хората също и чрез модерните устройства. Той променя умствените схеми чрез музика, в която могат да се чуят сатанински послания. Въпреки че съзнателният ум не може да разбере посланията записани на обратно, подсъзнателния ум може. Психолозите също са открили, че ако поставите един кадър с послание на всеки 20 кадъра в един филм, съзнателният ум не може да го улови. Но подсъзнателният – може. В един експеримент описан от Ван Пакард в неговата книга Скрити послания, показва че един единствен кадър показващ пуканки бил поставен на всеки 20-ти кадър. Продажбите на пуканки нараснали извънредно много.

Въпреки че правителството обявява за незаконни подобни скрити послания, съществуват данни за използването на подобни техники. Кадри от някакви гнусни сцени или сатанинско послание могат изкусно да бъдат скрити в рекламите. Съзнателният ум не успява да ги хване, но подсъзнателният – може. Телевизия, радио, филми и списания представят сатанински послания всеки ден. Насилие, убийство, извращения, бунт са стандартната храна. Един холивудски писател заявява, че три съставки трябва да присъстват във всеки успешен филм: насилие, бунт  срещу БОГ и секс. Детските анимационни филмчета постоянно изобразяват насилие и правят демоните да изглеждат като приятели или като сладки безобидни същества. Филми като Междузвездни войни и Извънземното продължават да бъдат сред най-известните, а техните идеи са извлечени от будизма и демоничния свят.

 







Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: agej2
Категория: История
Прочетен: 281208
Постинги: 136
Коментари: 0
Гласове: 64
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930