Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2015 00:10 - НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИЗМАМИ!
Автор: agej2 Категория: История   
Прочетен: 2247 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

    НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИЗМАМИ!

Съдържание:

                Предговор

 

1. ИЗМАМАТА  ЗА  ПРОИЗХОДА  НА ЧОВЕКА

 

2.ИЗМАМАТА ЗА  РАЗЛИЧНИТЕ  РЕЛИГИИ,  УЧЕНИЯ И ФАЛШИВОТО  ПОКЛОНЕНИЕ

 

3.ИЗМАМАТА ЗА ЖИВОТ СЛЕД СМЪРТТА,  КОНТАКТ С МЪРТВИ И СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА АДА

 

4.Измамата за удоволствието от храните, напитките и развлеченията                ( Разрушаване на човешкото здраве и морал )

 

5.Измамата за Израил, тайните общества и новият световен ред          

 

6.Измамата за подсъзнателната област на ума, че  безгранично можем всичко сами.

                                              ПРЕДГОВОР 

   В нашия съвременен свят стана трудно да се ориентираме поради огромната информация , която тече около нас. Много по-трудно става, когато навлезем в духовната област, където литературата и медиите предлагат всякакви истории, тълкования и обяснения. От къде сме произлязли? Защо живеем?Края на света!Истинската религия!Има ли живот след смъртта? Това са въпроси, които е нормално да ни вълнуват.

    След дългогодишно изследване най-сетне разбрах защо християните са страдали или  са умирали от насилствена смърт без да се страхуват. Разбрах защо е празен гробът на Христос.  Разбрах защо няма една религия и всички да я следваме безпогрешно. Трябваше ми много време да чета духовна литература. Размишлявах над страниците на Корана и различни писания от изток до запад. Докоснах се до опита на общества забулени в тайни и мистика. Анализирах икономическите тенденции и внушения за ”Нов световен ред”. Съкрушен от безсилието си срещу неправдата, политическия безпорядък и напрегнатия живот най-накрая намерих отговорите, които ме успокоиха в Библията.

  Сътворени сме от Бог, който е помислил за всичко! Предвидил е и това , че ще настъпи период на напреднали технологии и духовни манипулации (Мат.24:24). Откровение е последната книга на Библията. С тази книга е завършено посланието на Великият Творец до човешката раса на планетата. Краят на историята е положителен! Планетата ни няма да е унищожена от ядрен взрив или сблъсък с астероид. Хората няма да са превърнати в послушни роботи на “Нов световен ред”, който ще ги контролира с имплантирани микрочипове и свръхтехнологии. Истината за тайните общества, на достойни учени, хора със самостоятелно мислене и идеи, не е тази която се внушава. Евреите не са виновни за бедите на хората на планетата земя. Не бива да забравяме, че основите на християнството положиха точно евреи. Апостолите на Исус Христос са евреи.

  Зная, че има хора, които четат Библията и искат да разберат истините! Предлагам да си прочетете бавно следните текстове:  Битие 1,2,3глава ; Данаил 2 и 7 глава; Откровение 12, 13 и 17глава. Разбира се цялата Библия е важна, но мисля че тези текстове ще раздвижат интелектуалното Ви кръвообръщение.

   Във времето, в което живеем “ всичко е пари” ! Внимавайте каква книга си купувате или какъв филм гледате. Сензациите за тайствени разкрития няма да ви успокоят или спасят! Напротив ще натоварят умът Ви с ненужна информация, ще загубят ценното Ви време и разбира се ще изпразнят джоба Ви!

  Все пак защо има толкова много истини? Защо няма Една Съвършена истина? Защо има толкова много заблуди?...

  САМО Библията отговаря на тези въпроси. Защото има космически проблем! Защото има един “архи - измамник”, който манипулира инфомацията и истината.

  Юнеско, НАСА, Пентагонът и много други организации харчат милиони средства, за да се изследва космоса за извънземен интелект. Библията говори ясно за извънземния ни произход. Бог е извънземен! Ангелите, които служат също! Просто хората и днес не четат, както и през средновековието, когато учени като Джордано Бруно са изгорени от инквизицията, за нещо написано в Библията! Земята е кръгла!(Исая40:22).Извънземен е и космическият престъпник, за който ни предупреждава Библията ( Откровение12:7-12) наречен сатана – престъпник, дявол – клеветник  или  “луцифер – носител на светлина”(Езекил?28:13-17).

   Този мощен извънземен космически интелект не е за подценяване. Овладявайки планетата той си служи със съвършена стратегия! Измамата!(Битие 3 глава) Предупредени сме, че е съвършен имитатор( 2 Коринтян.11:14). Унищожителят на човешката раса е по-силен от нас по смисъла на  космическия си произход(Евреи1:6,7) и на креативно ниво е по-съвършен от нас. Той създаде съвършената стратегия – “ разделяй и владей”! Заблуждавайки хората, че го няма, че е маймунообразен  с рога, или че не е силен -  сатана постига, своите цели:

-         Да заблуди хората с фалшиви учения за произхода им.

-         Да ги раздели в различни религии, за фалшиво поклонение.

-         Измамва хората, че има  живот след смъртта, контакт с мъртви и съществуването на ада.

-         Да заблуди търсещите истина с фалшиви информация за Израил и сензации за тайни общества и нов световен ред.

-         Чрез  войни и  тероризъм да внуши страх за края на света.

-         Чрез удоволствията на храните, напитките, развлеченията да разруши здравето, морала и почитанието на Истинския Бог.

-         Чрез манипулации в подсъзнателната област на ума, да ни отдели от Бог, внушавайки ни, че  безгранично можем всичко сами.

Съвършеният херувим създаде, съмнението и страха. Сътвори имитации погубващи хората:

-         На вярата – суеверия.

-         На любовта между мъжа и жената – хомосексуализъм.

-         На радостта – депресията.

Подлост, злоба, коварство са част от инструментите, които след неуспеха си в космоса дяволът пренесе на Земята.

  Сега искам да Ви помоля :

    Не вярвайте на книги за тайни конспирации, нов световен ред, сензации за тайни рицари...

    Не вярвайте, че с владеене на подсъзнанието можете всичко сами чрез насочване на енергии и мисъл!

    Не вярвайте на филми за унищожение с метеори, комети или имплантирани чипове в главите ни – това са съчинения написани под диктовка на сатана! ПРОСТО ПРОЧЕТЕТЕ БИБЛИЯТА ,   ОСОБЕННО КНИГИТЕ ДАНАИЛ И ОТКРОВЕНИЕ! 

                                                     1

 

                      ИЗМАМАТА ЗА ПРОИЗХОДА НА ЧОВЕКА

 

                                   ВАРИАНТ №1 – “ ЕВОЛЮЦИЯ”

 

Според тази теория човешката история се разделя на въображаеми епохи: Каменна, Бронзова, Желязна и Съвременна. Преподавана в училище, представяна по телевизия, медии и научни издания, тази измама не прави впечатление на човешките същества, които са вече свикнали с нея.

             Представя ни се въображаема картина на еволюция с перфектен изразен стил, претендиращ за научност. Сякаш авторите са живели тогава и са видели всичко, за да го опишат... Учените, които подържат еволюционната теория ни разказват как нашите прадеди са се изправили от четири на два крака. Как в един много дълъг период от време са преминали от каменни, дървени към метални и други усъвършенствани уреди и предмети. За съжаление тези учени не могат да обяснят обаче съществуването на метални предмети или високотехнологични продукти от времето, в което са се използвали каменни брадви  и човекът е откривал огъня. Дори и артефактите се смеят, защото някои от тях изработени от гранит, базалт, долерит (Много твърди материали!), не могат да бъдат оформени от неуките прачовеци с примитивни инструменти. Няма и обяснение за присъствието на човешки следи до древните фусили или динозавърските вкаменелости. Потопът е запечатал много факти за развитите цивилизации на планетата, които сензационно при поредната находка се представят за извънземни.

   Ако мислим разумно и не оставим тази измама да ни завладее, от археологическите доказателства и артефакти ще се убедим, че хората на планетата Земя са водили винаги един цивилизован живот във всички периоди на историята. Живеели са в жилища, работели са различни професии. Смеели са се, пеели, плачели боледували и радвали.   През цялата история на планетата е имало общества, които  са живеели цивилизовано и такива, които са живеели по-примитивно. Това не доказва еволюцията! Това показва само разликата в културите. Днес в една час на планетата излита космически кораб, а в друга няма електричество и хората не знаят да пишат и четат. Едно е било сигурно във времето:        Развити, цивилизовани и културни са онези нации, които не са затънали в суеверия и духовна тъмнина, а са последвали съветите записани в Библията. Приели не маймуната за прародител, а Великия Бог и Творец.

                                                                                                                      ВАРИАНТ № 2 - СЪТВОРЕНИ СМЕ ОТ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ!...

 

Интересни и притеглящи са историите за Лемурия и Атлантида примесени с астрология (стара, древна наука - измислена от дяволът). Дълбоки, Тибетски пещери, обитавани от свръхестествени същества “пазели” святи тайни. Само на посветени се открива истината! Тази измама е пикантна и екзотична. Родила е творчески фантазии в киното, литературата и се радва на добър резултат. По екраните се въртят фантастични филми с извънземни. Мозъците на децата се промиват с образи на изродски същества, уж владетели на космоса и силата. НЛО блуждаят в небето и поставят загатки на хората... Библията отдавна е предупредила за хитрия и коварен измамник (Откровение 13:13,14). За фокусниците е възможно да ни лъжат, макар че са хора като нас. Представете си архиизмамника – сатана, какво може! Владеещ друго пространство и креативно много по-силен от нас. За това Библията пак ни е предупредила:  И не е чудно; защото сам сатана се преправя на светъл ангел; (2 Коринт. 11гл.14 ст.)

 ... Пирамидите в Мексико, Перу, Боливия, Египет ; Обекти по острови и високи планини били от извънземните...Моето малко внуче ще попита : “ Извънземните, кой ги направи?”...”А планетите, на които живеят?”

 Може би извънземните ще кажат : “ Направиха ни нашите извънземни...” А тях, кой ги направи?...Сигурно Извънземният на извънземните - Велик Бог.

                                                                       2                                                               

             ИЗМАМАТА ЗА РАЗЛИЧНИТЕ РЕЛИГИИ, УЧЕНИЯ И ФАЛШИВОТО   ПОКЛОНЕНИЕ

                  (Уникалната стратегия “ Разделяй и владей”)

       

Тази измама е сложносъставна... Именно в това е силата и. Колкото повече религии и духовни учения има – толкова шанса хората да бъдат объркани, разделени и завладени е по - голям. Нищо ново под слънцето и днес!

  Съществуват религии с поклонение пред природни феномени, небесни обекти, митични същества, животни и растения дори. Религиите са разнообразни! В едни има много богове, а в други господства само един. Според Корана има няколко вида ислям (отдаване). Според Библията съмнявам се в точната статистика, но около две хиляди вида християнски религиозни деноминации спорят, да са истинската християнска религия.

  Духовните учения са пикантерийките на виртуалната кухня. Будизъм, Даоизъм и много  други “изми”, се радват на радушен прием сред търсещите духовно проглеждане човешки същества.

     Ако не искате да сте личност, която да има шанс във времето. Да поправи грешките от миналото си, да получи космическа, небесна протекция за живот и борба с мощният враг на човешката раса  -   Изберете всичко друго, но не християнство и ислям. Така ще можете да си живеете, като разчитате на съдбата, която ще поеме вината за грешките ви.  Чрез промени в духовната ви еволюция с прераждане ще се интегрирате със световния свръхразум. Тук не трябва да пропусна, да не разчитате на Бог, защото вие сами сте богове и чрез използване на своите неподозирани сили и подсъзнание можете всичко. В това изречение има съвършена формула – “аз мога”! Да не търсим подкрепа от Бог е мечтата на сатана. Така влизаме през парадната врата при него.

  Коранът е дал началото на монотеизтичната религия Ислям. Много от изповядващите исляма не знаят, че Алаах значи Бог, хадж значи поклонение. Всички истории в Корана, Библейските пророци са ги записали векове преди Мохамед да се роди и да получи откровение от Джибриил. Джибриил е Михаил, Ибрахим е Авраам, Муса е Мойсей, Дауд е Давид... Тези герои на Библията се повтарят и в Корана! Кой е оригиналния текст? Мисля, че се досещате за заслугите на перфектния имитатор.

           Християнство!

Католици, православни, протестанти... Да се чудиш на кого да вярваш?

               Основният закон във всяка държава е конституцията. Конституцията на християнството е Библията. Отричана, обиждана, критикувана, тя е най-старата духовна книга на планетата: 

1:20 И това да знаете преди всичко, че никое пророчество в писанието не е частно на пророка обяснение на Божията воля;

1:21 защото никога не е идвало пророчество от човешка воля, но [светите] човеци са говорили от Бога; движими от Светия Дух.

                                                                                2 Петр. 1 гл. ...   (1:9!)

Законите са, за да се изпълняват. Божият закон е вечен и непроменим:

                             ИЗХОД  20:1 Тогава Бог изговори всички тия думи, като каза:

     ЗАКОНЪТ:

1

 20:2 Аз съм Иеова твоят Бог, Който те изведох из Египетската земя, из дома на робството.

 20:3 Да нямаш други богове освен Мене.

2

 20:4 Не си прави кумир, или какво да било подобие на нещо, което е на небето горе, или което е на земята долу, или което е във водата под земята;

 20:5 да не им се кланяш нито да им служиш, защото Аз Господ, твоят Бог, съм Бог ревнив, Който въздавам беззаконието на бащите върху чадата до третото и четвъртото поколение на ония, които Ме мразят,

 20:6 а показвам милости към хиляда поколения на ония, които Ме любят и пазят Моите заповеди.

3

 20:7 Не изговаряй напразно Името на Господа твоя Бог; защото Господ няма да счита безгрешен онзи, който изговаря напразно Името Му.

4

 20:8 Помни съботния ден, за да го освещаваш.

 20:9 Шест дни да работиш и да вършиш всичките си дела;

 20:10 а на седмия ден, който е събота на Господа твоя Бог, да не вършиш никаква работа, ни ти, ни синът ти, ни дъщеря ти, ни слугата ти, ни слугинята ти, нито добитъкът ти, нито чужденецът, който е отвътре вратите ти;

 20:11 защото в шест дни Господ направи небето и земята, морето и всичко що има в тях, а на седмия ден си почина; затова Господ благослови съботния ден и го освети.

5

 20:12 Почитай баща си и майка си, за да се продължават дните ти на земята, която ти дава Господ твоя Бог.

6

 20:13 Не убивай.

7

 20:14 Не прелюбодействувай.

8

 20:15 Не кради.

9

 20:16 Не свидетелствувай лъжливо против ближния си.

10

 20:17 Не пожелавай къщата на ближния си, не пожелавай жената на ближния си, нито слугата му, нито слугинята му, нито вола му, нито осела му, нито какво да е нещо, което е на ближния ти.

Естествено е християните да спазват закона на Бог без да го променят, защото Библията предупреждава на последната си страница:

22:18 Аз заявявам на всекиго, който слуша думите на пророчеството в тая книга: Ако някой притури на тях, Бог ще притури върху него язвите, написани в тая книга,

22:19 и ако някой отнеме от думите на тая пророческа книга, Бог ще му отнеме дела в дървото на живота и в светия град, които са описани в тая книга.

                                           Откровение 22 глава

Кой си позволи да променя и защо? Исус Христос предупреди за проблема (Йоан 8:43,44 ст.). Измамникът  е успял да заблуди, чрез  промяна на текстове и тълкувания на Библията много хора, които мислят, че са християни.

    Поклонението към хора и образи навлязло в християнството е допълнение на измамата и пряко нарушение на Втората заповед. Малко след Христос дяволът замислил да унищожи християните – това бе план А. Опита се да ги убие всичките. Но това не проработи, защото колкото повече ги убиваше, толкова повече се умножаваха. Тогава премина на план Б – ако не мога да премахна християните, като ги унищожа, тогава ще ги унищожа чрез компромиси. На власт дошъл римския имперотор Константин. Понякога го наричат Константин велики. Между 318 и 320 година, той претендирал че имал видение за кръста. В империята му имало две религии – езичниците, които се покланяли на слънцето, на луната, на звездите… Покланяли се също и на цезарите. Знаете ли защо един от месеците е наречен Юли. Защото Юлий Цезар претендирал, че е бог и поискал да нарекат един месец с неговото име. Знаете ли защо има месец Август? Заради Август Цезар. А знаете ли защо Февруари е толкова кратък? Август завиждал, че месецът на Юлий имал повече дни от неговия и затова взел дни от Февруари, за да изравни месеците. Така, че римляните направили много глупави неща и е жалко, че ние сме възприели римския календар и използваме същите имена и за дните от седмицата. Библейски дните започват и свършват със залеза, но римляните казали “Не, ще започват в полунощ”. Не е много практично. Не може да се посрещне деня, защото повечето от нас спят по това време. И така Константин казал – “Няма смисъл да убиваме всички християни. Те са направили повече тунели под Рим отколкото къртиците могат да направят. Има цели градове под Рим.” Той казал, че получил видение, в което му било показано да се бие под знака на кръста. И сега трябва цялото ми царство да стане християнско. Много е интересно. Той заповядал на своите войски да преминап през река Тибър в Рим. После им казал – сега сте християни. Тези езически войници, които се бяха покланяли на римските богове и богини сега се наричаха хриситяни. Преди бяха сухи езичници, а сега бяха мокри езичници – това бе разликата. Но той им каза – вие сте кръстени и сега сте християни. Отидете при християнските свещеници и те ще ви кажат какво да правите. Но тогава нямало достатъчно християнски свещеници и затова езическите свещеници станали християнски свещеници. Това предизвикало абсолютен хаос в християнската църква. Някои хриситяни се радвали, че няма повече да ги убиват, но други – по-проницателни разбрали, че опасността е голяма. Те ще започнат да пълнят църквата, но ще носят със себе си езически доктрини. Точно това станало. Всички тези статуи в Рим, на Зевс, Юпитер и Венера те преименували и им дали християнски имена – Петър, Яков, Йоан. А знаете ли как преименували Венера и Диана – Мария. Питали ли сте се защо Мария винаги има ореол около главата си? Къде намираме това в Библията. Всички тези римски и гръцки богини били считани за дъщери на слънцето и затова статуите имали около главите си слънчев диск. Ето от тук идва ореола. Той не е в Библията. Малко по малко всички тази езически учения и идолопоклонство започнали да се вмъкват в християнската църква.

                                                  3

  

ИЗМАМАТА ЗА ЖИВОТА СЛЕД СМЪРТТА, КОНТАКТ С МЪРТВИ И СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА АДА

 

              Живот след смъртта

  Библията казва, че Безсмъртен е само Бог. Думата “безсмъртен”, гр.дума е “атанасия” (Атанас), се среща изключително рядко в текста (1) и се отнася за Бога – 1Тим.1:17. Само Бог има абсолютен и оригинален живот – 1Тим.6:16. Всички останали същества имат относително безсмъртие – дотолкова, доколкото са свързани с Твореца. На повече от 1600 места в Библията се среща думата душа, но никога във връзка с думите “безсмъртна” или ”безсмъртие”. За разлика от Бога, човешките същества са смъртни. Само Бог е безсмъртен и вечен.

Как е създаден човекът? – Бит.2:7. Тяло от земна материя + Божественото дихание, силата на живота – създават живата душа, човекът. Думата “душа” е употребена в смисъл на самата жива личност. Ние всички сме души. Забележете, че човека не получава душа, а става жива душа.

Всички живи същества са направени от една материя. Екл.3:19,20.В това отношение човекът няма предимство. Всички се оживотворяват от “едно дихание” – Йов.33:4.

Превъзходството на човека идва от неговото по-висше устройство в сравнение с останалите живи същества на земята и от това, че е създаден по Божи образ – Бит.1:26,27.

При смъртта духът, жизнената енергия, се връща при Бога, диханието на живота се прекратява, тялото се разлага, а душата, нашето вътрешно “Аз”- престава да съществува. Екл.12:7

Има ли съзнание след смъртта?

Мъртвите не знаят нищо – Екл.9:5,6,10; Йов.10:21,22. Мъртвите не съществуват. Те не знаят нищо, не участват в живота на живите. Те са в гроба, в пръстта – Йов.21:23-26 Библията казва, че те спят – Йоан.11:11

От къде идва измамата, че починалите хора са живи и ние можем да говорим с тях?

На първо място - поради голямата мъка при загубата на близки хора, нашето съзнание силно желае, те да не са “напълно” мъртви. Така хитрата измама за безсмъртната душа, която при смъртта отива при Бога е завладяла много умове. За “Бог да прости душата” се извършват различни ритуали в чест на мъртвия, които са и бизнес, без полза за умрелия човек. 

 Библията ни казва, че мъртвите нямат нужда от служене. Всички служби извършени в името на умрелите е грях пред Бога – Псалм.106:28,29 Мъртвият е нищо, но това, което се жертва за него е жертва за бесовете, на демоните. 1Кор.10:19,20 Нещо повече- Бог не се занимава с мъртви – Псалм.88:5.

Вярата и поклонението пред мъртви хора – светии – е сатанинска измама, навлязла в християнската църква. Вярата в дева Мария също! Мария отдавна не съществува, тя е мъртва и според учението на Библията. Погребана е в град Ефест и чака времето, когато ще дойде Истинският Ходатай – Исус Христос, за да възкреси и нея 1Тим.2:5.  Учението за безсмъртието на човешката душа, службата за умрелите, поклонението и отправянето на молитви пред починали светии, за да ходатайстват за нас пред Бога, е сатанинско.

 Вярата, че мъртвите са живи идва и по причина съществуването на хора, които разговарят с мъртвите. Това се нарича спиритизъм от “спирит” - ”дух”, разговаряне с духовете на починалите. Днес спиритизмът е много често срещано явление. Спиритизмът е учение, според което, ние живите можем да се свържем с умрелите. В явлението са включени още и всички пара-психологични прояви. Хората, които се занимават с тези неща, осъзнават напълно или не, са служители на люцифер и участват в популяризиране лъжите на дявола.

Да се извикат умрелите е спиритически сеанс. В Библията има описан такъв случай.

Нека да разглеждаме един спиритическия сеанс, описан в Библията – 1Царе.28:3-20

Бог нямаше никакво участие в това, което се случи в гр. Ендор. Тогава, кой разигра този театър, за да мами хората? Кой се явява при сеансите и върши чудеса? – Откр.12:7-9+2Петр.2:4-9.

От всичко, казано до тук, става ясно, че не мъртвия Самуил, а един демон (зъл дух) отлично играе ролята на починалия пророк. Поради внушението, което сатана даде, Саул загина. Срещаме се със същият почерк от Едем - внушение на лъжи, които довеждат до смърт.

Категорично Божествено предупреждение – Втор.18:10-12. Той много строго и категорично ни забранява да ходим при врачки - Лев.19:31+20:27  Божествената присъда за тези, които ходят там е – 1Лет.10:13

                 Библията говори за живот не след смъртта, а чрез едно славно възкресяване на мъртвите - Дан.12:1,2. Възкресението е възстановяване на живота след смъртта в пълнотата на естеството и личността. След гроба ще има възкресение. Това е надеждата, която Библията ни дава.

Защо е възможно възкресението?

Защото за Бога няма нищо невъзможно и защото Исус Христос възкръсна от мъртвите. 1Кор.15:14  Без надеждата за възкресение няма никакъв смисъл да се проповядва евангелието или да се изучава Библията. Не би имало никакъв смисъл да се вярва в Христос. Това е целта на космическия измамник.

      “ Ад “

  Тази измама, която е продължение на измамата за живот след смъртта е отблъснала много хора от вярата в Бог. “ Ако има Бог и той обича хората, които е създал, защо  праща съгрешилите след смъртта в Ада? Значи този бог има садистични наклонности! Как едни ще се радват на вечно щастие в рая , а други вечно ще се мъчат в Ада?

Ако  прочетете Библията, ще разберете заблудата за Ада!

 В кратък текст не можем да обясним историята на тази перфектна измама, която продължава да трови много хора... Текста от Откровение 20:14 казва: И Смъртта и Адът бидоха хвърлени в огненото езеро. Това - е втората смърт. “    Ад няма да има според Библията!  Библията говори за гроб = евр.-“шол”, говори за пъкъл – огнена гиена = “гехином” – място, където са изгаряли трупове на умрели животни. В гръцкия превод “Ад” идва от “хадес” = “адес – ад” място, където обитават мъртвите в гръцката митология. Ад е = шол = гроб !

                                              Защо тогава много духовници говорят на хората за Ада, като място на мъчение от Бог? Защото в измамата има страх, а страхът е бизнес! Откровение18:3,4 : “... защото всички народи пиха от виното на нейното разпалено блудствуване, и земните царе блудствуваха с нея, земните търговци се обогатиха от безмерния й разкош.

18:4 И чух друг глас от небето, който казваше: Излезте от нея, люде Мои...”

 

                                                   4    

 

Измамата за                       удоволствието от храните, напитките и развлеченията  ( Разрушаване на човешкото здраве и морал )

 

 Всеки от нас иска да е здрав, щастлив да не плаче, а да се смее...да са здрави децата ни, да сме успешни в живота си.

      ЗДРАВЕ е ключовата дума ! Ако имаш здраве – имаш всичко...

 БОГсъздаде един съвършен свят, в който хората да са здрави и щастливи. 

На прекрасна планета трябваше да живеем, с чудна природа! Бистра, чиста вода и плодородни растения трябваше да поддържат здравето в телата ни... (Битие 1:29) 

 Интелигентният враг на човечеството промени принципа  ”ядем за да живеем” с “ живеем за да ядем”! Така простата питателна и чиста храна се замени с сложна, обработена в машини изкуствена храна. Чистата вода се замени от напитки с неясно съдържание. Лъскави опаковки, добра реклама – добра печалба! Храненето стана удоволствие, а не необходимост.

      На хората се предложиха неестествени храни съдържащи убийствените съставки на наситените мазнини, изкуствени посладители и химически овкусители...Маргарин, чипс, снакс, кола... се консумира навсякъде. В заведения за бързо хранене и луксозни ресторанти се предлагат храни с пикантен вкус, от продукти топлинно  и машинно обработени по технологии влияещи на вкуса – добре, но на здравето – не!

   Дори и в болниците -  хората със запушени артирии, високо кръвно, болни стомаси, сърца и черни дробове не осъзнават, че са сбъркали в храненето!  Няма лошо! Последваха нови скъпи технологии, НО за лечение на последиците от неправилното хранене... Животоспасяващи лекарства до гроб и скъпи операции! Увредения с “невинно” хранене геном на човечеството е абониран вечно за системата на този дяволски бумеранг на унищожение.

  Цигарите вредят не само с това, че се пушат! Този невинен наркотик е естествено вреден със своите съставки...но пръскан с хербициди, инсектициди и всякакви други химикали става като бойно отровно вещество и трови невинно и непушачите, които нямат имунитет или е по-малък от на закоравелите пушачи! Тютюнът се сее обикновено върху непригодни за друго земи , нерядко заразени с промишлени отпадъци и химикали. Сакати деца с генетични увреждания от родители пушачи, майки кърмачки, които пушат – живеем модерен живот!

 В топлите дни се пие студена бира и газирани напитки - хубав бизнес! Охладено тялото трябва да компенсира обърканата си програма...Голяма работа – нали  е кеф!Газът още по-добре разпределя отровите по вътрешността на органите ни. Фризери се продават и касовия апарат работи. Газираните, сладки напитки увреждат стомаха и предизвикват диабет. Особено неясният им състав от химичеески подсладители ароматизатори и оцветители трови особено децата ни от малки. Генно- модифицираните : соя, царевица, зеленчуци и др. тепърва ще показват резултати в човешките ни тела...

 Вафли, бонбони, бисквити съдържат изкуствени овкусители, стабилизатори и други химикали...Децата ядат масово сладко, но не мед и плодове, а продукти с химикали и наситени мазнини...Като се увреди стомаха се уврежда целия организъм! Това, което ядем и пием влияе на живота ни!        “Ние сме това, което ядем и мислим!”

  Алкохол и кафе се пие навсякъде. По-лошо е, че тати и мама го почват от  ранни години пред децата и децата правят – тава, което виждат!  

 Бумеранга на злото се е интегрирал в духовната сфера. Телевизия, интернет, музик




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: agej2
Категория: История
Прочетен: 281269
Постинги: 136
Коментари: 0
Гласове: 64
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930