Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2016 00:36 - ЩЕ НИ СЛОЖАТ ЛИ ЧИПОВЕ? КОЙ Е БЕЛЕГЪТ НА ЗВЯРА?
Автор: agej2 Категория: История   
Прочетен: 2075 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.02.2016 22:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                         ЩЕ НИ СЛОЖАТ ЛИ ЧИПОВЕ?

                    КОЙ Е БЕЛЕГЪТ НА ЗВЯРА?

  image
   ЖИВЕЕМ ВЪВ ВРЕМЕТО НА МОДЕРНИ ТЕХНОЛОГИИ...

ПРЕДСКАЗАНОТО ОТ БИБЛЕЙСКИЯТ ПРОРОК ДАНАИЛ Е ФАКТ: 12:1 И в онова време великият княз Михаил/ИСУС ХРИСТОС вижте Откр.12гл и Исая 9гл. Юда-7/, който се застъпва за твоите люде, ще се подигне; и ще настане време на страдание, каквото никога не е бивало откак народ съществува до онова време; и в онова време твоите люде ще се отърват, - всеки, който се намери записан в книгата.

12:2 И множеството от спящите в пръстта на земята ще се събудят, едни за вечен живот, а едни за срам и вечно презрение.

12:3 Разумните ще сияят със светлостта на простора, и ония, които обръщат мнозина в правда като звездите до вечни векове.

12:4 А ти, Данииле, затвори думите и запечатай книгата до края на времето, когато мнозина ще я изследват, и знанието за нея ще се умножава.

image

МЕДИИ И ПРОПОВЕДНИЦИ НИ ОГРАМОТЯВАТ С ТЕОРИИ ЗА КРАЯ НА ПЛАНЕТАТА, НОВ СВЕТОВЕН РЕД... И КАКВО ЛИ НЕ ОЩЕ ОТ ТЕОРИЯ НА КОНСПИРАЦИЯТА И ТАЙНИТЕ – ЛУЦЕФЕРИАНСКИ ОБЩЕСТВА.

 НО КАКВА Е ИСТИНАТА?

 ДА ПОГЛЕДНЕМ  КАКВО БОГ Е КАЗАЛ :

ОТКРОВЕНИЕ:

image

13:11 И видях друг звяр/САЩ/, който възлизаше от земята/НОВА И ОТКРИТА ОТ  КОЛУМБ  ТЕРИТОРИЯ/ ; и имаше два рога/РЕЛИГИОЗНА  И СВЕТСКА ВЛАСТ ОТДЕЛЕНИ ПО КОНСТИТУЦИЯ/ прилични на агнешки/дава привидно човешки права за всички в стадото/; а говореше като змей/но  работи здраво с железните си органи: цру, фбр, нато..../

image

13:12 Той упражняваше всичката власт на първия звяр/папски Рим/ в неговото присъствие, и принуди земята и живеещите на нея да се поклонят на първия звяр, чиято смъртоносна рана бе оздравяла/след детронирането на папата от Наполеон...Мусолини му върна властта...сега -  ФРАНЦИСК СИ ГОВОРИ СВОБОДНО В ООН...И  НАВСЯКЪДЕ.../.

image
13:13 И вършеше големи знамения
/фалшиви религиозни учения и измами/, до там щото да направи и огън/да ще има  супер шоу/ да излиза от небето на земята пред човеците.

13:14 И мамеше живеещите на земята чрез знаменията, които му беше позволено да извърши пред звяра, като казваше на живеещите на земята да направят образ на звяра/цялата фалшива религиозна система сега -  обединяваща се в екоменизъм...внимавайте: ГЛОБАЛНА ИКОНОМИКА, ГЛОБАЛНА ПОЛИТИКА...ГЛОБАЛЕН ТЕРОР...---ГЛОБАЛНА РЕЛИГИЯ ПОД ВЛАСТА НА ПАПАТА С ОРЪЖИЕТО НА САЩ./, който беше ранен от сабята и оздравя.image
13:15 И позволи му се да даде дишане на зверовия образ
/протестантизма подкрепящ РИМ/, така щото зверовия образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ/НОВА ВАРТОЛОМЕЕВА НОЩ...КРЪСТОНОСНИ   ПОХОДИ   И  КЛАДИ ...ТЕ ИМАТ ВЕЧЕ ОПИТ ОТ МИНАЛОТО.../

13:16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата/ФИЗИЧЕСКО ПРИНУЖДЕНИЕ - КАТО СИМВОЛ в старо време вярващите си връзваха Божият закон, написан на  ръката или с превръзка на главата/ или на челата им/символ на интелектуално съзнание за религията...ЗАТОВА ИМАТ  знакови ... ШАПКИ ПОПОВЕТЕ.../;

image
13:17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег
/различен знак от Божията=събота според 4-тата ЗАПОВЕД в Божият закон/  името на звяра/луцифер=сол инвиктус=сатана=ваал=атон=амон=кекалкуан=дявол рефан/, или числото на неговото име.

13:18 Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра/папски Рим - вижте ОТКРОВЕНИЕ 17 глава/, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест/всички символи крещят за престъпната система на религиозно поклонение---666 6 –триъгълника.6 върха. 6 стени... ./

image
КОЙ Е ЗНАКА НА  ЗВЯРА = РИМОКАТОЛИЦИЗМА?   
  НЕДЕЛЯТА РАЗБИРА СЕ!

     МИЛИ ЛЮБИТЕЛИ НА СЕНЗАЦИИ ЗА ЧИПОВЕ,

    ОТДАВНА СМЕ ЧИПИЗИРАНИ...

НЯМА СВЕТОВЕН СОФТУЕР И ХАРДУЕР, КОЙТО ДА НЕ ПОЛЗВА ЛУЦИФЕР И СЛУГИТЕ МУ СРЕД НАС.

 ВСЕКИ УИНДОЛС, СКАЙП, ФЕЙСБУК, ПРЕБРОИТЕЛНИ КАМЕРИ...ВАЙБЪР ИЛИ КАРТАТА С КОЯТО ТЕГЛИШ ТЕ ЛОКАЛИЗИРА...

ТИ СИ ЕГН!

ТИ СИ ЦИФРОВ ФАЙЛ...

 МИЛИ МОИ ЧИПОВЕ - ТЕ СА САМО КРАЯ...

                      НО БЕЛЕГА НА ЗВЯРА Е   :

ДАЛИ СЛУЖИШ НА БОГ=ТРИЕДИНСТВОТО НА: ОТЕЦ+ГОСПОД  ИСУС ХРИСТОС+СВЯТИЯТ ДУХ?

СПАЗВАШ ЛИ ЗАКОНЪТ БОЖИ?

image

ЕВАНГЕЛИЕ ОТ ЙОАН: 14:15 Ако Ме любите, ще пазите Моите заповеди.

ЯКОВ: 2:10 Защото, който опази целия закон, а съгреши в едно нещо, бива виновен във всичко.

ЕЗЕКИЛ:   20:19 Аз съм Господ вашият Бог; в Моите повеления ходете, и Моите съдби пазете и извършвайте ги;

20:20 освещавайте още и съботите Ми, и нека бъдат знак между Мене и вас, за да познаете, че Аз Господ съм ваш Бог.

МАТЕЙ:  5:16 Също така нека свети вашата виделина пред човеците, за да виждат добрите ви дела, и да прославят вашия Отец, Който е на небесата.

5:17 Да не мислите, че съм дошъл да разруша закона или пророците; не съм дошъл да разруша но да изпълня.

5:18 Защото истина ви казвам: Докле премине небето и земята, ни една йота, ни една точка от закона няма да премине, докато всичко не се сбъдне.

                       НЕ ЧАКАЙ ЧИПОВЕТЕ...

ПОМИСЛИ ЧАКАШ ЛИ ДА МИНЕ ЗАЛЕЗА, ЧЕ С НЕТЪРПЕНИЕ ДА СИ ПУСНЕШ МАЧА, ИЛИ СЕРИАЛА...  ИЛИ ДА ПОЧНЕ КУПОНА.

А МОЖЕ БИ В НЕДЕЛЯ ТИ Е ПО-ГОТИНО, ЗАЩОТО НЕ ХОДИШ НА ЦЪРКВА, А СИ ДЖИТКАШ С ПРИЯТЕЛИ БЕЗГРИЖНО, ИЛИ СИ ПРАВИШ НЕЩО ТАМ... ЛЮБИМО? ----ЕТО ТОВА Е БЕЛЕГА НА ЧЕЛОТО=ИНТЕЛЕКТА!
image

       ...МОЖЕ БИ, ПЪК МИСЛИШ ЗА БОГА ...АМА СИ НА РАБОТА В СЪБОТА...

И ЩЕ ДАРИШ ПАРИТЕ ЗА БОГ...И БЕДНИТЕ....

----ЕТО ТОВА Е ЗНАКА НА РЪКАТА=ДЕЙСТВИЕТО КАТО СИМВОЛИКА В ЕЗИКА НА БИБЛИЯТА.
image

  АКО ОБИЧАШ БОГ  ТИ СИ НАЯСНО КАКВО ТИ ПИША...

        АКО НЕ...

 НЕКА БОГ ТИ ПОМАГА...

     АЗ НЕ МОГА...

МАТЕЙ:    13:9 Който има уши [да слуша], нека слуша.

13:10 Тогава се приближиха учениците Му и Му казаха: Защо им говориш с притчи?

13:11 А Той в отговор им каза: Защото на вас е дадено да знаете тайните на небесното царство, а на тях не е дадено.

13:12 Защото който има, нему ще се даде, и ще има изобилие; а който няма, от него ще се отнеме и това, което има.

13:13 Затова им говоря с притчи, защото гледат, а не виждат; чуят а не слушат, нито разбират.

13:14 На тях се изпълнява Исаевото пророчество, което казва: "С уши ще чуете, а никак няма да разберете; И с очи ще гледате, а никак няма да видите.

13:15 Защото сърцето на тия люде е задебеляло И с ушите си тежко чуват, И очите си склопиха; Да не би да видят с очите си, И да чуят с ушите си, И да разберат със сърцето си, И да се обърнат, И Аз да ги изцеля".

13:16 А вашите очи са блажени, защото виждат, и ушите ви, защото чуват.

13:17 Защото истина ви казвам, че мнозина пророци и праведници са желали да видят това, което вие виждате, но не видяха, и да чуят това, което вие чувате, но не чуха.

13:18 Вие, прочее, чуйте какво значи притчата за сеяча.

13:19 При всекиго, който чуе словото на царството и не го разбира, дохожда лукавият и грабва посеяното в сърцето му; той е посеяното край пътя.

13:20 А посеяното на канаристите места е оня, който чуе словото и веднага с радост го приема;

13:21 корен, обаче, няма в себе си, но е привременен; и когато настане напаст или гонение поради словото, на часа се съблазнява.

13:22 А посеяното между тръните е оня, който чува словото; но светските грижи и примамката на богатството заглушават словото, и той става безплоден.

13:23 А посеяното на добра земя е оня, който чуе словото и го разбира, който и дава плод, и принася кой стократно, кой шестдесет, кой тридесет.                                   

МАТЕЙ: 5:13 Вие сте солта на земята. Но ако солта обезсолее, с какво ще се осоли? Тя вече за нищо не струва, освен да се изхвърли вън и да се тъпче от хората.

5:14 Вие сте виделината на света. Град поставен на хълм не може да се укрие.

5:15 И когато запалят светило, не го турят под шиника, а на светилника, и то свети на всички, които са в къщи.

5:16 Също така нека свети вашата виделина пред човеците, за да виждат добрите ви дела, и да прославят вашия Отец, Който е на небесата.

5:17 Да не мислите, че съм дошъл да разруша закона или пророците; не съм дошъл да разруша но да изпълня.

                                                                                      АМИН

                                              Законът                                            

      Има търговски закон , закон за движение по пътищата, закон за наследството и още много други закони , които юристите изучават и прилагат в практиката... Един закон обаче не се изучава в училище! Той е изписан дълбоко в нас в сърцата и умовете ни ...(Евр.10:16) !  Това е Божият закон !

   Важен ли е ТОЙ? И защо ?

 Често хората говорят за  Божият закон , но понякога не знаят текста му! Макар , че генетично е заложен в нас и ние го разпознаваме със своята съвест , Законът е  писан многократно в историята на планетата по различни начини и форми. Върху камък , папирус или хартия хората винаги са го знаели! Имало е много варианти, но оригиналът включва само един текст! Десет са Божиите заповеди от Законът! Десет са пръстите на ръцете ни...Десетична е най-употребяваната бройна система...Десет е минимума и максимума, който носи хармонията в света . Толкова са Божиите правила, които Творецът иска да спазваме, за да живеем добре.

 Има хипотези, че Законът е произлязъл от 42-те  правила на египетската религия. Други духовници говорят за 12 заповеди и т. н..Единствено  Библията дава пълен , ясен и категоричен текст, многократно повтарян в Стария и Новия завет без противоречия и варианти. Само Библията неопровержимо е носител на Законът и изисква неговото приложение без компромис на цялата планета. Само  този Закон е валиден за целия Всемир.

   Винаги съм мислил, че скептиците ядат лимони сутрин на закуска...Ако се съмняваме във валидността на Законът , нека помислим...Има ли друг закон? Къде е писан? Кой го спазва? Кой контролира спазването?

    Много духовни водачи са писали правила и съвети...Много религиозни системи съветват...Никъде нямаме формулиран морален закон! Единственият ясно формулиран , запазен точно и предаден на поколения хора  морален Закон се намира в Библията. В десет правила-заповеди е концентрирано всичко нужно за хармоничен и щастлив живот на всички нас. А Библия може да си купим от всеки магазин за книги!

 Веднъж разговарях с мой приятел , който беше полицай по професия... “ Ако хората спазват Божия закон , ние ще останем без работа! “ – се шегуваше той.

    Конституцията на САЩ беше създадена с идеята да се приложи Божият закон за управление и просперитет! Там където има вяра и Законът се спазва - има просперитет!

   Да разгледаме Божият закон!

  Едно от местата, на които е записан е  книгата Изход 20 глава в Библията:

1.     Първата заповед:

20:2 Аз съм Иеова твоят Бог, Който те изведох из Египетската земя, из дома на робството.

 20:3 Да нямаш други богове освен Мене.

                                                -  ИМА ЕДИН БАЩА – БОГ

 ... И ТОЙ ИСТОРИЧЕСКИ ИЗВЕЖДА НАРОДА СИ ОТ ЕГИПЕТ... ЕГИПЕТ Е ЛЮЛКА НА ИЗРОДСКИ САТАНИНСКИ ИДЕИ - КУЛТОВЕ.

            ОТ ТОВА ПОИСКА БОГ ДА МАХНЕ НАРОДЪТ СИ!

2.     Втората заповед:

 “Не си прави кумир, или каквото да било подобие на нещо, което е на небето горе, или което е на земята долу, или което е във водата под земята; да не им се кланяш нито да им служиш, защото Аз Господ твоят Бог, съм Бог ревнив, който въздавам беззаконието на бащите върху чадата до третото и четвъртото поколение на ония , които Ме мразят , а показвам милости към хиляда поколения на ония, които Ме любят и пазят Моите заповеди.”

 -  не може да кажа “мамо” на съседката

 - така не може да подменя моя Небесен Татко с нещо друго , което е нарисувано , издялано , сътворено от ръка на човек!

 “ Ревнува” Небесния Баща, когато Го сменим за нещо друго!

 -   “...Никого на земята недейте нарича свой отец , защото Един е вашият Отец , Небесният...! Един е вашият наставник, Христос ! (Евангелие от Матей 23глава 8-10стихове)

 Порочна е практиката да се извършва поклонение на изображения и предмети създадени от хора( кн.Исая 44 глава) Бог отрича това!

 Хората дори и да са живели благородно и добродетелно са си обикновени хора и нямат свръх-естествена стойност, включително и  Мария, чрез която Христос дойде в човешка плът (Евангелие от Матей 12гл.47-50ст; Ев.от Йоан 2 гл.4ст.). Мария, както и апостолите  са починали, сега спят и чакат своето възкресение при второто пришествие на Исус на планетата (Еклисиаст 9 гл. 5-6ст. ;1 Послание към Солунците 4гл.16 ст.)

Починали хора не могат да повлиaят на живи! Нито пък техните образи имат свръх-естествени свойства! Тази заблуда обижда Бог и е предпоставка за религиозна търговия (Откровение 18 гл.2,3,4ст.)

   3.Третата заповед:

“ Не изговаряй напразно Името на Господа  твоя Бог ; защото Господ няма да счита за безгрешен онзи  , който изговаря напразно Името  Му .”

 - Божието име се изговаря с уважение и любов, но при нужда само!

Не трябва да говорим от името на Бог! Много хора кълнат или замесват името на Твореца в дела, които нямат нищо общо с Него!

   4.Четвъртата заповед:

 “Помни съботния ден, за да го освещаваш. Шест дни да работиш и да вършиш всичките си дела ; а на седмия ден, който е събота на Господа твоя Бог, да не вършиш никаква работа, ни ти, ни синът ти, ни дъщеря ти, ни слугата ти, ни слугинята ти, нито добитъка ти, нито чужденецът , който е отвътре вратите ти;

                   Защото в шест дни Господ направи небето и земята,  морето и всичко що има в тях, а на седмия си почина; затова Господ благослови съботния ден и го освети.”

   - Ако сме приели Твореца за Начало - Неговата сила е неизчерпаема!

Неговата почивка е паузата за среща...! Един  по-специален духовен контакт с новата раса на хората!

Седем дневния цикъл на периодизация няма астрономически критерий, както денонощието, месеца  или годината! Така е наредил Бог! Промяната в статута на този ден е оспорване на Божията воля . Това никой няма право да го прави(Ев. от Матей 5 гл.17-19 ст.; Откровение 22гл.18-19ст.) Божия съвет е да не пропускаме тази среща (Послание към Евреите 4гл.9-11 ст.)

Самата Библия предупреждава за фалшифицираща вярата в Бог  - промяна на тази заповед - Книгата на пророк Данаил 7глава 25стих.

   5.Петата заповед:

“Почитай баща си и майка си, за да се продължат дните ти на земята, която ти дава  Господ  твоят  Бог.”

- ако някой не почита физическите си родители, той няма да почита и Небесния Баща! Както родителите са длъжни към децата, така и децата имат задължения към своите родители пред Бог.

    6.Шестата заповед:

“Не убивай.”

- не сме създали ние живота, нямаме правото да го отнемаме.

Това важи и за нашия собствен живот! Бог ни е подарил живот в тела, които трябва да пазим! (1 Послание към Коринтяните 6 гл.19-20 ст.) Съвършената машина на нашето тяло не е наша собственост! По тази причина Бог ще ни държи отговорни, ако разрушаваме тялото си с неправилен начин на живот, храна и напитки.

    7.Седма заповед:

“ Не прелюбодействувай.”

 - любовта има три нюанса:

                          - “Агапе”- любов към Бог

                          -“Филия”- любов към хората около нас

                          -“Ерос”   - сексуална любов дадена на човешката раса за      възпроизводство с нежни чувства и удоволствие  -   между избрали да живеят един до друг в семейство - един мъж на една жена.

 Всяко друго проявление , което не е в тези рамки се отхвърля от Бог и ни води към престъпление   (1 Послание към Коринтяните 6 гл.9-10 ст.)

     8.Осмата заповед:

 “Не кради.”

 - нито предмети,   нито идеи,  нито служебно гориво, нито от служебния телефон ,  нито от работното време ... Една седма от времето ни на тази планета според  четвъртата заповед принадлежи на Бог.

     9.Деветата заповед:

“Не лъжи.”

- Няма “добра” лъжа! След първата лъжа изречена на планетата (Книгата Битие 3 гл. 4-5 ст.), вирусът “измама” се разпространи и Бог е категоричен: “ ...Лъжци няма да има в небето”(Откровение 21 гл.8 ст.)

    10.Десетата заповед:

 Не пожелавай къщата на ближния си, не пожелавай жената на ближния си, нито слугата му, нито слугинята му, нито вола му , нито осела му, нито какво и да е нещо на , което е на ближния ти.”

-  след пожеланието следва действието. Бог мъдро ни пази от грешки!

                       “ Може ли да греша !? Да не спазвам Законът?”

   Може ...  ” Заплатата на греха е смърт!” ( Послание към Римляните 6 гл. 23 ст.)

                      “А може ли само в едно нещо само да сбъркам?”

   “...Който упази целия закон, а сгреши в едно нещо, бива виновен във всичко!”      (Послание на Яков 2 гл.10 ст.)

     Да спазваме   или   не   Законът   -   Бог ни е оставил да изберем сами!      image   

 

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: agej2
Категория: История
Прочетен: 281067
Постинги: 136
Коментари: 0
Гласове: 64
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930